2010. 06. 29.
2010. május 12. Illeszték és hallókészülék
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):

a szekrény alatt is ki kell porszívózni anyaSzegény kisfiamnak még csak most kezdődtek az igazi megpróbáltatások. Eddigi nyugodt kis élete egy csapásra egy állandó autózássá, kórházba járássá, fül macerálássá változott. Mondanom sem kell, nagyon nehezen viselte. Szerdán kora reggel az elkészült fül illesztékért mentünk, aztán át a Heim Pálba a hallókészülékért. Ma már roppant rutinosak vagyunk az autóban alvás, evés, pelenkázás terén és már egészen hozzászokott Péter is, hogy alig van itthon. Mivel én nem tudok vezetni az anyukám vagy a férjem van sofőri szolgálatban.

A Heim Pálban megkaptuk Péterke első hallókészülékét, egy Phonak Naida III-ast, amit már előre beállítottak a BERA eredménye alapján. És ennyi. Hazaérve beindult az idegesítő küzdelem Péterke és köztem. Péterke tépte a fülét, én meg bénáztam a hallókészülék visszarakásával. Kellett pár nap hogy rutinos legyek és Péterkének meg pár hét, hogy elfogadja. Persze elég hamar rájött, hogy a hallókával remekül lehet anyut zsarolni és ezt az első hetekben úgy 2 percenként meg is tette. Én állandóan a gyerek nyomában voltam, de ha 1 méterre eltávolodtam, már vette is ki és rakta a szájába, egy kis hamis mosollyal az arcán.

A következő napon a Heim Pálban kapott MÁK igazolást és az internetről kinyomtatott és kitöltött formanyomtatványt már postáztam is tovább az Államkincstárba, hogy igényeljem az emelt szintű családi pótlékot. Az ő határozatukkal lehet csak a helyi önkormányzat szocpol irodáján igényelni a közgyógy igazolványt, amit majd az oep küld ki.

 


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés