2011. 03. 06.
2011. március 6. kontroll, kisebb motorbaleset, és kisebb asztal lefejelős baleset
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):

A hét elején jártunk a gégész orvosnál és a balesetin kontrollon, minden rendben. Hétvégére Péter száján a seb, szinte teljesen begyógyult. Aztán szombaton orra bukott motorral és felszakadt felül a szája. Vérzett, de ez most nem komoly. Aztán vasárnap beverte a száját az asztal szélébe, felszakadt kicsit az ínyét és az ajkát összekötő kis ín darab. Fogalmam sincs, ez hogyan fog begyógyulni, nem hinném, hogy tudnának vele bármit is kezdeni a balesetin. Szóval Péter mostanában üti-veri a száját. Azt hiszem változtatnom kell egy-két dolgon, meg kellene nyugodnom, mostanában nagyon türelmetlen voltam vele.                                                               

Semmi különleges nem történt a héten, ami a fejlődést illeti. Az elmúlt időszakban elmaradtam a videókkal, de most fölvettem néhány játékot, amit szívesen játszik Péter, és amivel villámgyorsan tanul. És persze az is látszik rajta, hogy mennyire okos kisfiúJ

Péter formaberakóst játszik

Aki nem hiszi, hogy 21 hónaposan ilyet is tudhat egy gyerek, az járjon utána. Minden nap csak egyszer játszottuk végig én pedig mondtam, hogy mi micsoda.

Péter színválogatóst játszik

A színek nevét még nem jegyezte meg, de már gyönyörűen csoportosít színek szerint.

Péter kupakválógatóst játszik

Analóg cselekvéskártyák 1.

Úgy tanuljuk az igéket, hogy rengeteg fotót csináltam Péterről, amint különböző dolgokat csinál és ezeket a képeket minden nap nagyon gyorsan végignézzük. Péter nagyon szereti ezeket a képeket és pillanatok alatt bevésődnek neki az új szavak.

Analóg cselekvéskártyák 2.

Gyakorlunk a játékaudiometriára, több kevesebb sikerrel.

Kulcsszavak: betegség, beszédértés

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés