2012. 03. 22.
Varratszedés után
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):

új kötésSzerdán (egy héttel műtét után) megvolt a varratszedés is! 9 után értünk a kórházba, Péter nagyon megadóan viselte, hogy nem ehet semmit (8 óráig azért kapott még vizet). Ott az egyik nagyobb kórteremben kaptunk egy ágyat, és egy kórházas pizsamát. Péter megkezdte újabb maratoni mesenézését. Lehívták hozzánk a fizikust, akivel megbeszéltük az első beállítás időpontját. Április 12-én megyünk! Már alig várom!!!! Aztán benézett hozzánk a professzor úr és úgy 10.30 környékén feljött értünk az anesztes doktornő és a műtős. Kézen fogtam Péterkét és a kis pizsamájában-mamuszában lecsoszogott velünk a műtőhöz. Ott jól megölelgettük egymást, elmagyaráztam neki, mi fog történni, meg hogy itt kinn fogok rá várni, aztán kézen fogva bement a doktornővel a műtőbe. A szívem szakadt meg, hogy már megint be kell oda mennie, és nagyon büszke voltam rá, hogy már ilyen nagyfiú. A varratszedés úgy 10 perc alatt készen volt, gázos kábításban végezték, aztán felvitték Pétert az ágyába. Negyed órás szunyókálás után teljesen nyugodtan ébredt. Kért inni és szomorúan bambulta a mesét. Még két órát benn voltunk, Péter addig mindent megivott, amit csak lehetett, felfalta az összes kekszet és visszatért a jókedve is, így már lehetetlenség volt ágyban tartani. Most csak egy nagyon hosszú tapaszt kapott a vágás helyére. A képen nem látszik jól, de a vágás a füle mögött folytatódik és egészen a fülcimpája aljáig tart. A tapaszt három nap múlva leszedhetjük, de víz továbbra sem mehet a fülébe. Végül 13 órakor mehettünk haza.

Reméljük itt véget is értek Péter megpróbáltatásai, és bár még rengetegszer jövünk, az állítások már jóval kellemesebbek lesznek.

apuvalAmúgy Péter rengeteget beszél. Pl. múltkor a kertben megcsodálta a virágokat és a következő eszmefuttatást hallhattam tőle: "i a iá! eé iá, áa iá, ia iá!" Szabadfordításban a következő: Itt a virág! Fehér virág, sárga virág, lila virág! Rengeteget mondja azt, ha nem engedek meg neki valamit, hogy "é aao", azaz "Én akarom! És még sorolhatnám! Sajnos a magánhangzók közül teljesen hiányzik az ó és az ú! Szerintem lehetséges, hogy a mély tartományban még mindig nincs jól beállítva a hallókészülék! Mennünk kellene újra az EduKid-be is, mert a megmaradt egy hallókája szerintem megint kontakt hibás, és a jobb fülijét is szeretném átállíttatni a bal értékeire. Csak várok még egy kicsit, hogy teljesen megnyugodjon Péter.

Türelmetlenül várom, hogy megkapjuk a beszédprocit és megkezdődhessen Péter fejlődése!!!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés